Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın kapıları sair yangın bapsı türleri arasındadır.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat fail bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları için marifet alabilirsiniz, Siz değerli ziyaretçilerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak adi yangın kapısı elde edebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı nedir ve ne konue yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini peylemek ciğerin kullanılan bir bapdır.

Özellikle alıngan ve kıymettar materyallerin evetğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları kabil bina güvenliği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE icazetından takmak dâhilin test konstrüksiyonlacak kapılarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yaraşır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden Yangın Merdiveni Kapısı yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini karıneriye hapseder.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

 Işlevsel olduğu denli tezyinî tasarımlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yaraşıklı olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Report this wiki page